Ciorba de porc cu oase garf afumate

Postat de ramo_cata in Ciorbe
11 Noi 2009 | 33753 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 11.11.2009, 18:13
eu de obicei, la porc pun cartofi, nu taitei, chestie de 'viziune'
la 11.11.2009, 20:29
Iamii, cat de buna! eu pun si fidea/taietei dar si cartofi, cam in toate ciorbele Mmmm, ce pofta am!
la 11.11.2009, 20:30
nu am mancat niciodata ciorba de oase afumate, dar cred ca este buna!
la 11.11.2009, 21:04
si eu pun cartofi cam la toate ciorbitele dar la asta nu am pus...a fost ff buna..gustul de afumatura combinat cu gustul acrisor e suuuperr bun...
la 12.11.2009, 21:12
marturisesc ca nu am mai vazut pana acum ciorba cu taitei , e prima data cand vad de obicei se pun cartofi la ciorba si taitei la supe ...dar poate in alte zone asa se gateste....
arata bine, desi nu mananc porc cred e este foarte buna.
la 25.11.2009, 23:01
Daca puneai zeama de varza( moare ) era perfecta pentru mine. Iarna imi plac ciorbele cu zeama de varza.
la 26.11.2009, 21:26
si eu prefer zeama de varza dar nu am avut ....
la 12.12.2009, 11:37
aceasta ciorbita este preferata fetitei si a sotului am sa incerc cu zeama de varza
la 01.12.2013, 00:54
gustoasa ciorbica
la 12.12.2013, 07:11
bun bun
la 18.12.2013, 17:09
la 18.12.2013, 23:31

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking