Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ou

Postat de panacris in Ciorbe
20 Oct 2014 | 24378 vizualizari

Spre bucuria mea, în ultimul timp Zmeii, vor să aibă la fiecare masă și câte o ciorbiță sau supică;) Până acum, de vreo 5 ani, ciorbă/ supă mâncau o dată la o lună și atunci forțați de mine. Acum că au redescoperit, singuri gustul ”unei zame calde”, cu mare drag le prepar variațiuni ;) De data asta o banală ciorbă de porc, deja a avut mare succes, nici nu s-a încheiat bine, că două porții au fost deja savurate în ceas de seară ;) A și tare mult m-a ajutat Aparatul de gătit Multicooker de la Philips.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 21.10.2014, 08:32
Mihaela, cam da
la 21.10.2014, 09:29
Mmmm, ce bunatate!
la 22.10.2014, 10:15
Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!
la 22.10.2014, 15:16
buna ciorbica ai facut
la 20.10.2018, 23:17
Pot folosi porc de Focșani?...
Băi fraților, ce-i cu toate prostiile astea: ceapă de Buzau,dovlecei de Fierbinți...și uite așa,că să prepari o astfel de ciorba,trebuie mai întîi să faci o excursie prin țară sa-ti aduni cele necesare...
Penibil...
la 13.11.2021, 10:48
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking