Ciorba de potroace a la Radu Anton Roman

Postat de Sylvia in Ciorbe
13 Ian 2015 | 50148 vizualizari

"Potroaca inseamna saratura, nu altceva, o zeama reparatorie de dupa "chindiile" cumplite ale Valaho-Balcaniei, care scoate in mod traditional veninul din betivi, mahmureala din nasi si untul din bucatari" - spunea marele maestru Radu Anton Roman in cartea sa, la reteta acestei ciorbe. Am facut-o de zeci de ori si de fiecare data ma minunez ce buna poate sa fie , cat de perfecta si simpla in arome ...o dovada clara ca fericirea, bucuriile si gusturile intense vin din lucrurile simple. Trebuie insa respectate cu sfintenie ingredientele fara de care ciorba nu va poate da aroma adevarata.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 14.01.2015, 10:10
la 15.01.2015, 07:44
Altceva mai bun decat aceasta "zama", nu ai ce sa iti doresti ! E grozava....
la 15.01.2015, 08:26
Super bună! Mare povestitor și gurmand a fost Radu Anton Roman Ciobița asta merge oricând
la 15.01.2015, 10:40
ma bucur ca va place sa o testati eu maine mai cumpar o gaina si fac din nou pe poste de antreu , fel principal , desert
la 15.01.2015, 17:56
e grozava
la 15.01.2015, 21:09
dDe cate ori n-am facut-o!niciodata nu ramane nimic din ea...!
la 15.01.2015, 22:11
la 18.01.2015, 13:34
Teo exact asa si la mine, oricata fac se mananca
la 20.01.2015, 21:06
ce buna trebuie sa fie
la 10.04.2017, 00:04
la 14.06.2019, 14:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking