Ingrediente
- tacamuri de pui
- un litru de bors
- 100 ml suc de rosii
- o ceapa alba
- o ceapa rosie
- o telina mica
- un morcov
- un pastarnac
- doi cartofi
- ardei gras rosu
- ardei gras verde
- ardei gras galben
- ardei gras portocaliu
- sare dupa gust
- verdeturi
Mod de preparare
Carnea curatata si spalata, se pune la fiert, in apa rece.
La nevoie, se aduna spuma formata.
Intre timp se toaca legumele si se adauga in oala cu carne. Cand aceasta din urma este bine fiarta, se sareaza dupa gust, se adauga sucul de rosii si borsul.
Se lasa sa dea ciorba in clocot de cateva ori, dupa care se opreste focul si se presara verdeturile.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|