Ingrediente
- Spatele si aripile de la un pui de casa
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 radacina pastarnac
- 1 ardei
- 1/2 telina mica
- 300 ml. zeama de varza
- 200 ml. suc de rosii
- leustean
- marar
- sare
Mod de preparare
Aripile si spatele de pui portionat,spalat se pun la fiert.
Din cand in cand se spumuieste.
Cand a plesnit pielea de la incheietura aripei se pun legumele .
Legumele spalate curatate si tocate marunt.
Dupa circa 30 de minute adaugam sucul de rosii.
Zeama de varza am fiert-o inainte,
Adauga zeama de varza si lasa sa mai fiearba 10 minute.
Potrivesti de sare,daca e cazul, si adaugi leusteanul si mararul tocate marunt.
Se serveste fierbinte cu sau fara ardei iute .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui acrita cu zeama de varza sau moare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|