Ciorba de pui acrita cu zer din lapte de capra

Postat de ladydi in Ciorbe
28 Oct 2016 | 3792 vizualizari

Noi fiind “ciorbari” declarati, aseara mi-am propus ca azi sa fac o ciorbita. Dupa o cautare prin congelator, m-am hotarat sa “atac” un pachet ratacit si dolofan de tacamuri. Dimineata m-am pus hotarata pe treaba, am pus tacamurile la fiert si am inceput sa pregatesc legumele. Dupa cateva minute am realizat ca am uitat sa “pun de bors” dupa ultima ciorbita si ca imi lipseste acest ingredient minunat. Am stat pe ganduri un picut si Evrika! s-a aprins beculetul :) mi-am amintit ca am zer in congelator, l-am scos repede si l-am pus langa oala in care fierbea puiul sa se decongeleze. Pe lista cu“lucruri de facut”in urmatoarele zile am adaugat si borsul...Concluzia: faceti bors imediat cum terminati provizia si congelati tot ce nu va trebuie pe moment, nu se stie cand va “salveaza” ciorba :D

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 29.10.2016, 00:03
la 29.10.2016, 03:06
Tare buna o fi fost!
la 29.10.2016, 07:07
Buna buna
la 29.10.2016, 07:41
Nu stiam ca zerul si laptele de capra se pot folosi la acrit!Am mai invatat ceva!
la 29.10.2016, 08:11
Se poate folosi si zerul din lapte de vaca, dar eu am avut de capra.
la 29.10.2016, 08:16
la 29.10.2016, 18:31
N-am mancat , dar stiu ca se foloseste zerul la acrit
la 02.11.2016, 19:25

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking