Ciorba de pui cu agurida

Postat de Julie in Ciorbe
23 Aug 2010 | 7638 vizualizari

In zona Munteniei ,vara, se obisnuieste ,ca ciorbica sa fie acrita cu agurida ,primavara cu corcoduse si prune verzi ,iar cu bors in restul anului. Cine pleaca din Muntenia spre alte zone sau meleaguri, sigur duce dorul ciorbelor acre! Pentru ca este vara si agurida este tocmai buna ,pica tocmai bine o ciorbica de pui , delicioasa, cu un gust aparte . Pentru necunoscatori, agurida - inseamna strugurii verzi, inca necopti , care sunt foarte acri.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 28.08.2010, 12:23
Cristinne,ma bucur mult ca-ti place!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking