Ciorba de pui cu orez si zeama de varza

Postat de pusikmea in Ciorbe
2 Ian 2012 | 4671 vizualizari
Ciorba de pui cu orez si zeama de varza

Incep anul cu o ciorbica acrisoara, care sa ne mai spele putin stomacul dupa atatea mancaruri grele. Va doresc sa aveti parte de un an nou plin de bucurii si impliniri sufletesti alaturi de cei dragi voua!!!

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1/2 telina
  • 1/2 pastarnac
  • 1/2 radacina de patrunjel
  • 3 linguri de orez
  • zeama de varza dupa gust
  • sare
  • leustean
  • 2 linguri tocana de legume sau bulion

Mod de preparare

Spalam bine puiul, dupa care il transam in bucati mici si-l punem la fiert in apa rece. Spumam de cate ori este nevoie.

Cand nu se mai formeaza spuma, punem legumele date pe razatoare sau taiate dupa preferinte si  orezul spalat in cateva ape, apoi lasam sa fiarba impreuna.

Cand legumele s-au inmuiat punem tocanita de legume si zeama de varza dupa gust. Mai lasam pe foc 10  minute dupa care punem sare si asezonam cu leustean.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu orez si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de potroace

Postat de katty

Ciorba de potroace

Spalam bine maruntaiele de la un pui. Punem carnea intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca cu cateva degete. Pornim focul iute pana se aduna deasupra spuma.Reducem focul la mic...

Citeste continuarea

Ciorba de potroace

Postat de mirela0911

Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante.  Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute, apoi se scurg de apa. Intr-o oala mare, se pun 4...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2012, 16:14
Chiar e bine venita o ciorbita acrisoara!
la 02.01.2012, 16:31
cea mai buna dupa sarbatori!
la 02.01.2012, 16:52
merge bineee
la 02.01.2012, 16:57
buuuna
la 02.01.2012, 17:04
Foarte buna!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking