la 22.09.2012, 19:32 Eu vreau să ştiu cu ce este acrită (dacă este) că pentru anumite feluri folosesc mămăliga
Şi oricum, o porţie aş mânca şi goală la ora asta
la 22.09.2012, 19:45 Padre, eu nu acresc ciorbele, gena mea maghiara nu prea accepta acreala, eventual zeama de varza acra Ciorbele noastre sunt dulci Cine doreste, pune otet sau lamaie, dupa gust
la 22.09.2012, 19:48 hmmmm...oua de prepelita....sanatate curata
la 22.09.2012, 19:50 Interesant
la 22.09.2012, 20:09 d'asta parca am mancat si la pranz......hai ca mananc o portie si la cina.
la 22.09.2012, 20:13 Medi, acu si cu descriere Am luat modelul de la Gaby, intai amageste cu poza, dupa un timp adauga si reteta
la 22.09.2012, 20:16
la 22.09.2012, 20:19 stai sa-ti spun cum fac eu Crisule............astazi pun poza si peste vreo luna fac descrierea
la 22.09.2012, 20:21 Medi
la 22.09.2012, 20:54
la 22.09.2012, 20:55 AI gatit nu te-ai jucat! Arata super bunaaaa!