Ingrediente
- carne de pui
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1/2 dovlecel
- 30 ml ulei
- sare
- piper
- 150 gr smantana
Mod de preparare
Mai intai fierbem carnea de pui, apoi o taiem sau o rupem in fasii.
Calim morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mici impreuna cu carnea in ulei incins pentru 10-12 minute.
Adaugam 1-2 cani de apa si ceapa tocata cubulete, apoi acoperim oala si lasam la fiert 20 de minute.
Adaugam dovlecelul taiat cubulete, sare si piper si mai lasam la fiert inca 20 de minute.
La final lasam ciorba la racorit 8-10 minute. Amestecam smantana cu 2-3 polonice de ciorba turnate in fir subtire. Luam apoi din amestecul de smantana si turnam in fir subtire inapoi in ciorba. Puteti adauga si verdeata daca doriti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|