Ciorba de rasol de vita, acrita cu varza murata

Postat de RODIMUR in Ciorbe
16 Mai 2019 | 564 vizualizari

De obicei, din rasol (de vițel, în general) fac supe, cu găluște de gris, sau cu tăiței de casă, iar carnea fiartă o folosesc la salata de boeuf. De această dată nu am avut în plan să fac salată de boeuf, așa că am făcut o ciorbă, consistentă datorită rasolului de vită, acrișoară datorită verzei murate și cu gustul inconfundabil, dulceag și plăcut al rădăcinoaselor și al ardeilor grași. Acum, după ce am mâncat deja de două ori din ea, pot zice că a fost o decizie foarte bună: ciorba este foarte gustoasă și bună! Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de ciorbă.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 18.05.2019, 10:03
Lucy, merită să încerci... Sigur îți va plăcea...Mulțumesc frumos pentru apreciere!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking