Ciorba de rata

Postat de Oana in Ciorbe
30 Ian 2010 | 46330 vizualizari

Gustoasa rau de tot!

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 30.01.2010, 22:24
Unde ai gasit tu maruntaie de rata??? Nu ca as face ceva cu ele (nu stiu de ce, dar nu ma prea incanta rata), dar eram curioasa
la 30.01.2010, 22:58
Brandusa, de la o rata intreaga, de la tzara, de la mamaie Pulpitele si copanelul le pastrez pentru o mancarica si cu restul fac mereu ciorbica (aripi, coaste, pipota)
la 31.01.2010, 20:20
bravo,Oana!asa imi spunea si mie mama mea ;dintr-o pasare poti gati 3 felori de mancare ;
la 31.01.2010, 20:21
imiplace ca nu uiti niciodata de borcanul cu '''bulgaresti''
la 31.01.2010, 21:20
Oana, ciorba de rata iese mai buna cu zeama de varza. Ciorbita ta arata bestial !
la 01.02.2010, 00:23
Buni, si mie imi place cu zeama de varza, dar nu mai am si n-am ajuns la mama sa ma aprovizionez Teo, daaaa, v-am zis ca suntem lesinati dupa "bulgaresti", toamna pun vreo 3-4 kg la otet . Eu nu pot manca ciorbele fara ardei din astia
la 01.02.2010, 00:44
Vai ce minunatie, chiar nu am gatit de o groaza de vreme rata si ciorba nu am facut niciodata; Cand gasesc rata cumpar si execut ciorbita ta n si 5 furculite de la mine
la 01.02.2010, 15:55
Multumesc, Sylvi

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking