Ingrediente
- un cap+o coadă de somon
- o ceapă mare
- un ardei gras
- un morcov mic
- o rădăcină păstârnac
- o rădăcină pătrunjel
- o rădăcină țelină mică
- o lingură fidea de orez
- 200 ml suc de roșii
- 200 ml borș
- leuștean
Mod de preparare
O oală de 3l în care am pus 2l de apă se pune pe foc.
Ceapa, ardeiul, morcovul, rădăcinoasele se curăță, se spală și se toacă mărunt si se pun in oala. Se lasa pe foc până legumele sunt aproape fierte.
Se adaugă sucul de roșii și se mai lasă să dea 2-3 clocote, apoi se pune borșul (clocotit în prealabil). Se lasă să dea 2-3 clocote și se pune fideaua.
După 5 minute se adaugă peștele și se lasă la fiert 5 minute. Se stinge focul și se lasă ciorba la răcorit, apoi se adaugă leușteanul spălat și tocat.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de somon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|