Ciorba de somon

Postat de Bunica in Ciorbe
13 Dec 2015 | 4938 vizualizari
Ciorba de somon

Aseară când am venit din excursie, am scos din frigider un cap de somon și o coadă. Le pusesem gând rău de dimineață. Așa că m-am apucat de treabă!

Ingrediente

  • un cap+o coadă de somon
  • o ceapă mare
  • un ardei gras
  • un morcov mic
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • o rădăcină țelină mică
  • o lingură fidea de orez
  • 200 ml suc de roșii
  • 200 ml borș
  • leuștean

Mod de preparare

O oală de 3l în care am pus 2l de apă se pune pe foc.

Ceapa, ardeiul, morcovul, rădăcinoasele se curăță, se spală și se toacă mărunt si se pun in oala. Se lasa pe foc până legumele sunt aproape fierte.

Se adaugă sucul de roșii și se mai lasă să dea 2-3 clocote, apoi se pune borșul (clocotit în prealabil). Se lasă să dea 2-3 clocote și se pune fideaua.

După 5 minute se adaugă peștele și se lasă la fiert 5 minute. Se stinge focul și se lasă ciorba la răcorit, apoi se adaugă leușteanul spălat și tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de somon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta Ciorba de crap, gust autentic ca la mama acasa

Postat de vasimur

Reteta Ciorba de crap, gust autentic ca la mama acasa

Cum se prepara Reteta Ciorba de crap, gust autentic ca la mama acasa: Curățarea peștelui:  Se curăță peștele de solzi și se îndepărtează intestinele. Se spală bine...

Citeste continuarea

Bors cu perisoare de somon

Postat de privatelaura

Bors cu perisoare de somon

Eu am pus la treaba cookerul de la Philips, m-am obisnuit sa gatesc la el. Curatam si spalam legumele. Pestele il spalam si il curatam de piele si eventuale oase, apoi il tocam rapid la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2015, 13:44
vin si eu la o portie ca tare imi este foame!
la 13.12.2015, 13:46
Eu una nu servesc
la 13.12.2015, 13:52
Borş, numai bun de mâncat cu mămăligă şi-un ardei iute. Ahhh, ce poftă-mi e acum.
la 13.12.2015, 13:58
la 13.12.2015, 13:59
Ce bunatate! As servi si eu o portie!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking