Ciorba de spanac cu quinoa

Postat de katty in Ciorbe
23 Ian 2021 | 2132 vizualizari
Ciorba de spanac cu quinoa

O ciorba usoara, dar consistenta si foarte sanatoasa.

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri quinoa
  • 300 gr spanac proaspat
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 150 ml rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatam morcovul, il spalam si il taiem rondele subtiri. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam fin. Intr-o oala punem uleiul si adaugam morcovul si putina sare. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic, amestecand ocazional pana incepe sa se inmoaie usor. Adaugam ceapa fin. Cand ceapa a devenit translucida stingem cu 1 l de apa. Lasam sa fiarba 10 minute, dupa care adaugam quinoa spalata bine si scursa. Adaugam pasta de ardei, rosiile, iar dupa 15 minute punem spanacul pe care l-am spalat bine si l-am taiat in suvite mici. Potrivim de sare si piper si mai lasam sa fiarba 5 minute sau in functie de cat de fraged este spanacul ajustam timpul. Oprim focul si adaugam patrunjelul  verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu quinoa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de legume a la grec

Postat de MotanLaOale

Ciorba de legume a la grec

Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura si se caleste 2-3 minute in ulei.  Se toarna apa, se adauga ardeiul curatat si tocat, o lingurita de vageta si se fierbe 15-20 minute....

Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu afumatura

Postat de oanapl

Ciorba de fasole cu afumatura

Speli fasolele si le pui la inmuiat in apa rece pentru cateva ore. Arunci apa si le pui la fiert in putina apa, le lasi sa clocoteasca de cateva ori si apoi schimbi apa si le clatesti. Schimbi apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2021, 23:43
Buna
la 24.01.2021, 00:00
la 24.01.2021, 01:13
la 24.01.2021, 08:16
la 24.01.2021, 09:35

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking