Ciorba de stir rosu
Postat de Constelatialeu in Ciorbe 27 Mai 2022 | 5831 vizualizari
Ştirul roşu, cunoscut şi sub numele de amarant este cunoscut ca un super aliment, întrucât atât frunzele cât şi seminţele au beneficii deosebite pentru sănătate.Chiar dacă este ruda mai puţin preferată a spanacului, frunzele de ştir sunt mult superioare altor verdeţuri, deoarece sunt considerate "super-putere" datorită nutrienţilor. Beneficii pentru sanatate ; Frunzele de stir sunt un depozit viu de substante nutritive,au aport scazut de calorii, au un continut ridicat de fibre,sunt bune pentru anemici, imbunatatesc imunitatea, sunt bogate in vitaminele A, B, K , sunt bogate in potasiu si proteine, contin lizina un aminoacid esential care este esential pentru producerea energiei si absortia calciului, ajuta la cresterea parului si mentin o piele sanatoasa, reduc colestelorul, bogate in calciu si usor de digerat. Si eu concluzionez ca iese o ciorba delicioasa .
Inapoi la reteta
|