Ciorba de vacuta
Postat de simona72 in Ciorbe 22 Apr 2013 | 14090 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 22.04.2013, 14:52
Ce este firul "apio" , că nu ştiu. În rest, e minunată ciorbica
la 22.04.2013, 15:07
Apio este telina, nu este radacina de telina, sunt niste tije verzi,groase care au aceeasi aroma de telina. Mie mi se pare mai comod la mincare, mai usor de curat si de taiat...
la 22.04.2013, 15:11
Am înţeles acum. Trebuia să ştiu şi asta, nu?
la 22.04.2013, 15:12
ce buna este eu mai greu nimeresc carne buna de vita
la 22.04.2013, 15:13
NUUU parinte, nici eu nu am stiut, eu incerc sa-mi usurez munca in bucatarie si mincarea sa iasa gustoasa..
la 22.04.2013, 15:38
arata super ciorbica ta , daca vin cu o lingura si un fir de leustean , ce zici ?
la 22.04.2013, 16:03
Laura si mie imi este greu sa aleg carnea de vitel, mie mi-a adus-o mama de la macelarul ei...am avut ajutor de data asta
la 22.04.2013, 16:04
Monica, hai cu leusteanul si mie imi place, dar nu am avut
la 22.04.2013, 16:17
myamiii..ce buna e supica ta mi-e dor de o ciorbita
la 22.04.2013, 16:37
arata super ciorbica ta
la 22.04.2013, 17:14
Multumesc dragelor, multumesc pt Garantat Bucatars.ro
la 22.04.2013, 17:53
se afla in totul ciorbelor preferate de mine
COMENTEAZA