Ciorba de vacuta cu tarhon

Postat de Dulceatadetrandafiri in Ciorbe
22 Mar 2011 | 7906 vizualizari

Incerc, pe cat posibil, sa nu treaca nicio saptamana fara o ciorba buna si calda. Obicei deprins din copilarie, cand masa de pranz se lua la ora fixa si era compusa din felul intai, al doilea si desert. E greu sa le impaci pe toate, in timpurile grabite de astazi, dar poti macar incerca :). Cred ca orice gospodina, dupa primele doua-trei ciorbe preparate, pune ingredientele "dupa ochi", isi cunoaste oala si nu-si masoara fiecare ml de apa turnata. Asadar, cantitatile de mai jos sunt mai mult orientative, poate-ti place ciorba mai plina ori mai "chioara". N-as stii sa-ti spun cati litri de apa am pus (tocmai pentru ca folosesc oala aia de ciorba :) ), cred ca vreo 3, dar vei vedea ca, in functie de timpul de fierbere al carnii va trebui sa mai adaugi. Nu-ti face griji, n-am auzit pe nimeni sa fi dat chix cu vreo ciorba.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 22.03.2011, 10:26
tare buna trebuie sa fie daca are si tarhon
la 22.03.2011, 10:30
ce una e ciorbita asta
la 22.03.2011, 10:35
super
la 22.03.2011, 10:37
Buna,buna.
la 22.03.2011, 10:37
delicioasa am facut si eu ciorbita de vacuta cu tarhon o nebunie
la 22.03.2011, 11:08
delicioasa
la 22.03.2011, 11:14
Arata grozav!
la 22.03.2011, 11:38
buna ciorbita de tarhon
la 22.03.2011, 11:54
Ce colorit frumos are!!!!!!!!! O portie servesc si eu! E pe gustul meu categoric!
la 22.03.2011, 12:10
buna
la 22.03.2011, 13:01
imi plac ciorbele
la 22.03.2011, 13:09
frumos si delicios....
la 22.03.2011, 14:10
la 22.03.2011, 15:35
mie imi place de-aia plina ...
la 22.03.2011, 16:30

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking