Ciorba din gat de curcan

Postat de mitinita in Ciorbe
29 Dec 2010 | 12118 vizualizari

Iarna aceasta am descoperit ca imi plac supele de rata si ciorbele din gat de curcan,au ele un gust mai aparte care mi-a placut mie. De obicei imi fac supele si ciorbele in oala cu presiune,asa ca va dau reteta asa cum am facut-o eu.Gatul de curcan fierbe greu.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 29.12.2010, 11:24
afara-i frig si ciorba-i calda!
la 29.12.2010, 11:57
Mitinita,mersi pentru invitatia ta cordiala,pup si sarbatori fericite
la 29.12.2010, 12:20
criss,iti doresc si tie sarbatori fericite!
la 29.12.2010, 12:23
ce apetisant arata
la 29.12.2010, 14:10
ah ce buna e acum dupa atatea mancaruri din carne de porc?
la 29.12.2010, 15:03
la 29.12.2010, 15:13
ah ce buna trebuie sa fie
la 29.12.2010, 15:25
sa stiti ca a fost buna si le-a placut si copiilor!mie imi place ca are multa carne pe gat.
la 29.12.2010, 17:18
foarte buna
la 29.12.2010, 21:38
buna
la 30.12.2010, 00:57
Cred si eu ca a fost buna, arata minunat !
la 30.12.2010, 11:52
tare buna
la 30.12.2010, 15:46
buna buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking