Ciorba din pulpa de curcan cu legume

Postat de gurita_ta2005 in Ciorbe
8 Mai 2015 | 9574 vizualizari
Ciorba din pulpa de curcan cu legume

Am avut o bucata mare de pulpa de curcan superioara care am impartit-o la ciorba si la tocana. Foarte bune amandoua.

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de curcan(osul cu o parte de carne)
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 morcov
  • 2 linguri de mazare din conserva
  • 2 linguri de linte din conserva
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 rosie
  • o mana de ciuperci(curatate si taiate felii)
  • 2 linguri de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb
  • 1/2 lingura delikat bors magic cu legume
  • tarhon uscat
  • patrunjel prospat

Mod de preparare

Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute(se spumuieste intre timp).

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,adaugam si morcovul taiat rondele,se calesc cateva minute si se adauga in oala de ciorba.

Adaugam si ciuperciile taiate feliute mai mici si lasam legumele si carnea sa fiarba.

Lintea si mazarea se clatesc sub jet de apa si se lasa la scurs,se adauga la final,la fel si dovlecelul zucchini se spala bine si se taie rondele(cu tot cu coaja), iar rosia o taiem cuburi.

Se adauga condimentele dupa gust si borsul magic,si bulionul si se mai lasa circa 5-10 minute si se ia de pe foc.

La sfarsit se scoate osul din ciorba si se da carnea jos, se taie bucati mici.

Se adauga patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din pulpa de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de curcan

Postat de adasev12

Ciorba de curcan

Osul de curcan se pune la fiert, se spumeaza bine, apoi se adauga putina sare si se lasa sa fiarba cam pe jumatate. Se adauga apoi ceapa si telina taiate marunt, lustean maruntit. Se mai lasa sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2015, 16:14
la 08.05.2015, 16:17
la 08.05.2015, 16:19
foarte buna
la 08.05.2015, 16:21
multumesc roxana
la 08.05.2015, 16:27
De curcan zici?

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking