Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete

Postat de taniakswn in Ciorbe
22 Dec 2017 | 7916 vizualizari

Ciorba de perisoare este una dintre cele mai gustoase ciorbe, iar eu o gatesc destul de des, pentru ca acum se gasesc aproape pe tot parcursul anului legume proaspete sau folosesc legumele si verdeturile ce le-am conservat pe timp de toamna, special pentru ciorbe si supe. Daca nu am bors, de obicei folosesc fie bors magic, fie acresc cu zeama de lamaie. reteta romaneasca

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 23.12.2017, 07:33
la 23.12.2017, 15:28
la 24.12.2017, 07:23
O fi reteta moldoveneasca dar asa o fac si eu si este asa de buna.... ! Preferata familiei. Bravo Tania !
la 24.12.2017, 14:38
la 24.12.2017, 20:18
Tare buna
la 25.12.2017, 22:49
Draga Sidy, asa e, e o ciorba foarte delicioasa.Eu de cand ma stiu asta ne o facea mama foarte des si mai ales de sarbatori. ca fiind din Moldova si acolo am mancat-o , am numit-o moldoveneasca. Ca o fi si in Ardeal , Muntenia...etc. la fel , uite ca nu stiu. Iti multumesc pentru apreciere..!
la 27.12.2017, 18:29
Ce as vrea o portieeee!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking