Ciorba padurarului (de post)

Postat de Ksenya in Mancaruri de post
15 Mar 2016 | 12293 vizualizari

Ideea acestei retete mi-a venit pe cand colindam duminica padurea, in cautarea urzicilor. M-am trezit si cu leurda si grausor. Ce sa fac cu ele? Mi-a venit in cap o reteta, in care majoritatea ingredientelor sa fie luate din padure. De aici si vine denumirea ei. Reteta de post!

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 15.03.2016, 20:32
la 15.03.2016, 20:33
Grausorul de padure ce-i?
la 15.03.2016, 20:47
la 15.03.2016, 21:00
la 15.03.2016, 21:20
Multumesc de popas!
la 15.03.2016, 21:22
Ina,ii mai zice si untisor,pe aci prin zona il numesc garusor.de ce?...nu stiu,dar stiu ca se mai face si salata din el,bogat in vitamina C,Sper ca ti-am fost de folos cat-de-cat
la 16.03.2016, 08:06
Cred ca-i tare buna! Arata foarte bine!
la 16.03.2016, 09:22
o ciorba foarte sanatoasa si buna!
la 16.03.2016, 10:02
la 16.03.2016, 10:22
Ce reteta ingenioasa si sigur foarte sanatoasa
Si prezentarea e minunata
la 16.03.2016, 10:35
Multumesc de popas!
la 16.03.2016, 17:13
imi place cum arata
la 17.03.2016, 20:34
O ciorba tare buna trebuie sa fi iesit!
la 20.03.2016, 16:23
la 21.03.2016, 01:45
Faina reteta . Cu ce mare drag ai gatit cu ierburi culese de tine inspirata denumire

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking