Ciorba pescareasca cu zeama de varza

Postat de Sidy in Ciorbe
6 Feb 2013 | 2556 vizualizari

La ciorba pescaresca se folosesc putine legume, doar cate are pescarul la indemana, dar neaparat trebuie sa foloseasca leusteanul( proaspat sau uscat). Cea mai bună ciorbă iese cu mai multe feluri de peşte, cu cat sunt mai multe, cu atat e mai buna.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 06.02.2013, 09:39
la 06.02.2013, 09:45
super
la 06.02.2013, 10:16
la 06.02.2013, 10:37
place
la 06.02.2013, 12:06
la 06.02.2013, 12:20
ioi ce pofta mi-ai facut
la 06.02.2013, 12:51
aaaa, ce bunaciune...si cu ardeiul ala...salivez de pofta
la 06.02.2013, 15:43
unde e mamaligaBunatate de bunatate!
la 06.02.2013, 18:12
Nebunie!
la 07.02.2013, 15:56
Buni.....la noi nu se mananca cioba cu mamaliga !!! Dar daca tu vrei....fac !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking