Ciorba primavaratica de fasole boabe

Postat de MotanLaOale in Mancaruri de post
18 Mai 2019 | 4041 vizualizari
Ciorba primavaratica de fasole boabe

"Retete pentru mese in familie"

Ingrediente

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 4 rosii
  • 2 legaturi marar
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita boia afumata
  • sare

Mod de preparare

Fasolea se pune la inmuiat de seara.

Se curata ceapa, ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.

Eu am pus la fiert fasolea cu putina sare in oala sub presiune, cam o ora.

Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.

Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.

Am completat cu apa si sare si am lasat sa dea cateva clocote.

Am pus rosiile taiate marunt si boiaua si am lasat sa fiarba 10-15 minute.

Am potrivit de sare si am adaugat si verdeata tocata marunt.

Dupa cateva clocote este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba primavaratica de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale cu nuci si seminte

Postat de simona72

Sarmale cu nuci si seminte

Varza murata o pregatim pt sarmale, alegem fiecare frunza si taiem cotoarele. Pt umplutura: ceapa curatata si taiata marunt o calim in ulei, adaugam orezul spalat si scurs de apa peste ceapa...

Citeste continuarea

Cartofi manastiresti (de post)

Postat de RODIMUR

Cartofi manastiresti (de post)

Se curăță ceapa, se spală, se taie și se călește ușor, în ulei suficient și la foc mic, fără a se rumeni. Usturoiul se curăță, se spală, se mărunțește și se face...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2019, 14:55
O ciorba pe placul tuturor !!!!
la 18.05.2019, 17:08
Multumesc
la 18.05.2019, 18:27
Asa e! Si noua ne place foarte mult! Obligatoriu servita cu ceapa
la 18.05.2019, 18:29
la 18.05.2019, 20:17
Fasolea batrana face ciorba buna!))))O fi ciorba primavaratica,dar fasolea e de atsa toamna!)))))Buna ciorbita ai facut,Motane!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking