Ciorba radauteana

Postat de Sylvia in Ciorbe
9 Feb 2010 | 13802 vizualizari

Este una din ciorbele noastre preferate, imi aminteste mereu de Moldova care imi este draga intr-un mod aparte, de oameii minunati pe care am avut norocul sa ii cunosc acolo si de clopotul manastirilor din Nordul Moldovei. Am mancat prima data aceasta ciorba la pensiunea Casa Elena , sa nu o ratati daca vizitati Nordul Moldovei, au o mancare excelenta , o curte plina de muscate vara si un peisaj de vis. Imi plac mancarurile moldovenesti dar din pacate nu stiu foarte multe retete, sper sa descopar si sa incerc noi retete.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 09.02.2010, 18:23
mi-a facut de mai demult cu ochiul reteta asta, dar n-am incercat-o pana acum. cred ca mi-ai dat o idee pentru masa de duminica asta, atunci cand vor veni parintii mei la pranz.....
la 09.02.2010, 18:54
Sigur le va placea
la 09.02.2010, 19:05
Extraordinar de buna, pe placul meu
la 09.02.2010, 20:23
foarte buna sylvia, ce farfurii frumoase ti-ai adus banuiesc ca din romania.
la 09.02.2010, 20:32
Si mie imi place muuult de tot, luni la rand numai asta serveam prin tara.
la 09.02.2010, 21:48
Rivka daaaa din Romania mi le-am cumparat de la Alesd si sunt f incantata de ele la mancarurile trad romanesti le folosesc.
la 09.02.2010, 21:49
Oana o portie si pt tine
Dany ciorba asta ciorba de burta o mananc si eu in Romania
la 09.02.2010, 22:19
strachina contribuie si ea ''gustul'' ciorbei;
la 09.02.2010, 23:50
prietena mea cea mai buna e moldoveanca chiar duminica mi-a recomandat aceasta ciorba multumesc Sylvia pentru reteta . in mod sigur ca si strachina contribuie la gust , eu sunt de-a dreptul fericita sa mananc din strachina .
la 10.02.2010, 12:33
Teo nu este ciorba romaneasca in casa mea sa nu se manance din strachina si cu paine de casa , chiar iti sa o senzatie aparte
la 10.02.2010, 12:35
Mihaela cea mai buna ciorba radauteana am mancat-o in Moldova, poate au si meleagurile acelea o contributie la gustul ciorbei dar iese minunatat si acasa, mai ales servita traditional; Poti sa pui la masa cand o servesti separat ceva otet, smantana si usturoi sa o mai "dreaga" doritorii de gusturi mai puternice, eu asa fac
la 10.02.2010, 15:07
Dorul de tara face minuni ! Dar ciorba este foaaarte buna ! cu o singura exceptie : sa nu fii la regim , dar si la regim "cum e Oana",o mananci cu ochii
la 12.02.2010, 11:23
Bunica la regim supe de legume
la 17.04.2010, 16:20
si mie imi place ciorbita asta .O fac mai mult pt colega mea care nu mananca ciorba de burta
la 18.08.2011, 23:14
tare buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking