Ciorba radauteana

Postat de merisor67 in Ciorbe
5 Apr 2014 | 42847 vizualizari

Am tot vazut aceasta ciorba preparata de multi bucatarasi asa ca a sosit timpul sa fie preparata si in bucataria mea. Eu nu am folosit doar piept de pui ci am pus un pui de curte mai micut si mai slabut. A iesit foarte buna!

Inapoi la reteta

Comentarii (72)

la 15.04.2014, 16:30
Rhella, ideal ar fi ca usturoiul sa fie pus separat la masa, cine doreste isi adauga in ciorba, dar noua ne place mult cu usturoi, de aceea eu il pun direct din timpul prepararii
la 15.04.2014, 16:31
Multumesc, tuturor!
la 15.04.2014, 16:33
la 15.04.2014, 17:29
la 07.05.2014, 13:05
grozava ciorbica
la 29.05.2014, 17:42
la 30.05.2014, 13:08
Aveti un har Divin cand gatiti!!Ce bine arata
la 30.05.2014, 13:33
Vai, multumesc frumos, Flori!
la 14.12.2014, 16:51
la 29.06.2015, 07:44
la 09.12.2017, 13:38
Arata tare bine!
la 21.01.2018, 09:41
o bunatate aceasta ciorbita!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking