Ingrediente
- un piept de pui
- 200 gr smantana de 20%
- 3 galbenuse de ou
- 3 lg de faina
- 3 lg de otet
- 4 catei de usturoi
- 4 l apa
- morcov-2-3 buc
- patrunjel-2 buc
- ardei gras-2 buc(rosu si verde)
- telina-1 buc
- ceapa-1 buc
- sare
- piper
Mod de preparare
Pieptul de pui l-am spalat si l-am taiat fasii,legumele(eu am folosit din congelator)le-am taiat cubulete si impreuna cu pieptul de pui le-am adaugat in oala de ciorba cu apa si sare.
Cand carnea si legumele au fiert,am adaugat otetul si am preparat amestecul din galbenusuri impreuna cu smantana si faina.
Dupa ce s-au omogenizat am adaugat cateva lg de zeama din ciorba si am turnat compozitia in oala,am lasat sa mai fiarba 10 minute.
Usturoiul l-am pisat si l-am adaugat in ciorba si patrunjel tocat.Potrivim de sare si piper.Se poate servi cu ardei iute verde sau murat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|