Ciorba radauteana

Postat de licurici_lra in Supe/Ciorbe
4 Ian 2016 | 4793 vizualizari
Ciorba radauteana

O ciorba foarte buna!

Ingrediente

  • un piept de pui;
  • 4 pulpe de pui;
  • 4 morcovi;
  • un ardei capia;
  • un ardei gras;
  • o radacina pastarnac;
  • o radacina patrunjel;
  • radacina de telina;
  • 6 galbenusuri;
  • 5 capatane mici de usturoi;
  • 4 linguri otet de mere;
  • 200ml smantana de gatit;
  • 500g smantana grasa;
  • sare, piper, bulgarasi de savoare de la DeliKat;
  • patrunjel, marar.

Mod de preparare

  • Am pus carnea la fiert si am spumat-o de cateva ori. Cand nu a mai lasat spuma am scos-o intr-un castron si am lasat-o sa se raceasca.
  • Apa in care a fiert carnea am impartit-o in doua, jumatate am lasat-o la racit, iar in cealalta am fiert legumele. 
  • Am curatat toate legumele si le-am taiat bucati mai mari, apoi le-am pus sa fiarba impreuna cu carnea taiata fasii in jumatate de oala cu apa. 
  • Am adaugat sare, piper si bulgarasi de savoare.
  • Am amestecat galbenusurile cu sare si piper, am adaugat smantana, usturoiul pisat si otetul, apoi am adaugat jematatea de apa ramasa.
  • Am amestecat bine si am pus-o, putin cate putin, peste carne si legume, amestecand usor.
  • Am lasat sa fiarba putin, am potrivit gustul cu sare si piper, apoi am adaugat patrunjel si marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

Postat de Bucataras

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

Iată cum se prepara Rețetă de ciorbă rădăuțeană: Curățați și spălați bine legumele. Puneți puiul într-o oală cu apă suficientă să-l acopere și adăugați sare....

Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de oanapl

Ciorba radauteana

Legumele se curăță, se spală și se pun întregi la fiert în apă rece cu sare și foile de dafin. Se adaugă la fiert pieptul de pui tăiat fâșii. Când legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2016, 13:51
Ador ciorba radauteana!
la 04.01.2016, 13:53
preferata mea
la 04.01.2016, 13:53
minunata si buna!
la 04.01.2016, 13:53
buna buna
la 04.01.2016, 13:55
Multumesc!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking