Ciorba radauteana

Postat de AndrutzaP in Ciorbe
26 Mar 2016 | 4296 vizualizari
Ciorba radauteana

O ciorbita delicioasa, gatita in premiera aseara!

Ingrediente

  • 500 g pulpe de pui dezosate
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 3 oua mici
  • 4 catei de usturoi
  • 100 g smantana
  • sare
  • otet
  • 1 legatura leustean

Mod de preparare

Pulpele de pui taiate cubulete, se pun la fiert.

In paralel, legumele se curata si se taie cubulete. Carnea se spumeaza foarte bine la inceput, in asa fel incat apa sa fie curata. Cand s-au fiert pulpele pe jumtate se adauga legumele taiate si se lasa sa fiarba.

Separat, bateti cele 3 oua foarte bine si amestecati-le cu smantana. Cand oualele si smantana sunt amestecate si omogenizate adaugati 2-3 linguri de otet. Cand legumele si carnea sunt fierte (daca aveti carne din comert nu va dura mai mult de 30 minute) turnati in oala compozitia cu ou si smantana. Lasati sa dea cateva clocote si apoi potriviti de sare. In functie de gustul fiecaruia mai puteti adauga otet.

Cand ciorba este gata, zdrobiti cei 4 catei de usturoi in oala, puneti leusteanul tocat marunt si gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

Postat de Bucataras

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

Iată cum se prepara Rețetă de ciorbă rădăuțeană: Curățați și spălați bine legumele. Puneți puiul într-o oală cu apă suficientă să-l acopere și adăugați sare....

Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de oanapl

Ciorba radauteana

Legumele se curăță, se spală și se pun întregi la fiert în apă rece cu sare și foile de dafin. Se adaugă la fiert pieptul de pui tăiat fâșii. Când legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2016, 10:25
Delicioasa !
la 26.03.2016, 10:28
Îmi place
la 26.03.2016, 10:44
la 26.03.2016, 10:48
la 26.03.2016, 11:42

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking