Ingrediente
- 1 bucata piept de pui
- 1 buc ceapa
- 3 buc marcovi
- 1 buc patrunjel
- 1/2 buc telina
- 3 catei de usturoi
- 1 galbenus de ou
- 1 lingura faina
- 150 ml smantana
Mod de preparare
Se spala pieptul de pui si se curata zarzavaturile.
Se pune o oala cu apa rece la foc, iar cand apa clocoteste se adauga carnea impreuna cu zarzavaturile sa fiarba. se spuneaza din cand in cand.
Cand sunt fierte se scot zarzavaturile pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Dintre zarzavaturi eu am pastrat doar morcovii pe care i-am taiat cubulete, iar carnea am ales-o fasii.
Intr-un bol am amestecat galbenusul de ou cu faina si smantana si am adaugat peste el putin cate putin dun supa calda amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase si a aduce la temperatura supei compozitia pe care ulterior o adaugam in supa si dam din nou la fiert, se pun si zarzavaturile taiate cubulete impreuna cu carnea , se acreste cu zeama de ardei iute dupa gust si se finalizeaza ciorba cu sare si piper dupa preferintele fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|