Ingrediente
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 telina mica
- 1 radacina patrunjel
- 1 legatura patrunjel verde
- 200 ml smantana
- 1 lingurita pasta ardei iute
- sare
- zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon -optional
- Pentru perisoare
- 500 gr carne tocata mixta porc+ vita
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 ou
- 2 linguri pesmet
- 2 linguri lapte
- 2 linguri pasta ardei kapia
- 2 linguri orez fiert
- sare
Mod de preparare
Puneti o oala cu 3 l apa la fiert .
Morcovul,ceapa,telina,radacina de patrunjel,se curata, spala,si taie felii mari.
Tocati legumele cu ajutorul unui maruntitor de legume .http://www.russellhobbs.ro/blender-3-in-1-russell-hobbs-desire-55
Puneti legumele la fiert in apa care clocoteste deja+ pasta iute de ardei .
Tocati o legatura de patrunjel si amestecati cu ingredientele pentru perisoare.
Formati perisoare cu mainile umezite sau unse cu ulei .
Puneti perisoarele la fiert .
In 10 minute maximum trebuie sa dregeti ciorba cu smantana si multa verdeata tocata .
Cine doreste ciorba mai acra poate folosi zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon .
Serviti langa ciorba ardei iute , ceapa rosie sau ridichi feliate .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rapida de perisoare cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|