Ciorba rapida de perisoare cu verdeata

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
28 Ian 2014 | 11597 vizualizari
Ciorba rapida de perisoare cu verdeata

De ce rapida ? Pentru ca am folosit tocatorul de la blendarul vertical R.H. Pana am numarat la trei legumele sau verdeata mea erau tocate . Mare ajutor in bucatarie o asemenea ustensila . Un robot pana-l instalezi , dezinstalezi , cureti .... dureaza . Jucarioara aceasta este pe placul meu !!!! Imi plac perisoarele cu mult patrunjel ,. Dupa mine daca s-ar putea verzi le-as face !!!

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita pasta ardei iute
  • sare
  • zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon -optional
  • Pentru perisoare
  • 500 gr carne tocata mixta porc+ vita
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pasta ardei kapia
  • 2 linguri orez fiert
  • sare

Mod de preparare

Puneti o oala cu 3 l apa la fiert .

Morcovul,ceapa,telina,radacina de patrunjel,se curata, spala,si taie felii mari.

Tocati legumele cu ajutorul unui maruntitor de legume .http://www.russellhobbs.ro/blender-3-in-1-russell-hobbs-desire-55

Puneti legumele la fiert in apa care clocoteste deja+ pasta iute de ardei  .

Tocati o legatura de patrunjel si amestecati cu ingredientele pentru perisoare.

Formati perisoare cu mainile umezite sau unse cu ulei . 

Puneti perisoarele la fiert .

In 10 minute maximum trebuie  sa dregeti ciorba cu smantana si multa verdeata tocata .

Cine doreste ciorba mai acra poate folosi zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon .

Serviti langa ciorba ardei iute , ceapa rosie sau ridichi feliate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rapida de perisoare cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de loboda cu costita afumata, acrita cu corcoduse

Postat de merisor67

Ciorba de loboda cu costita afumata, acrita cu corcoduse

Spălăm bine costița cu apă fierbinte și o porționăm. Punem o oală cu apă la fiert. Alegem frunzele de lobodă și le clătim bine în 2-3 ape, pentru a îndepărta toate...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de porc

Postat de reisnaor_2006

Ciorba taraneasca de porc

      Spalam carnea, o taiem cuburi mai mari si o punem la fiert, avand grija sa luam spuma de cate ori este necesar. Legumele spalate si curatate le taiem in cuburi sau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2014, 17:46
Vrei sa spui ca se mananca rapid...
la 28.01.2014, 17:47
Verzi, rapide şi gustoase, adică pe placul meu.
la 28.01.2014, 17:53
Ce buna e o ciorbita calda acum pe vremea asta...
la 28.01.2014, 17:59
ciorba de perisoare e preferata mea
la 28.01.2014, 18:00
delicioasa imi place

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking