Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
17 Dec 2018 | 4749 vizualizari

     ,, Mancare romaneasca "   Ciorba de perisoare si levesha de pui sau vacuta [ supa limpede] sunt cele mai apreciate la noi in casa . Asa-i algoritmul la zamuri la mine in casa : una alba , una rosie , una limpede . Acum i-a venit randul celei rosii . Daca are si perisoare in ea nu-i problema, ne sacrificam :D .Diferenta este facuta de faptul ca am inlocuit orezul cu grau .Grul are un gust deosebit de bun .  

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 18.12.2018, 00:03
buna buna
la 18.12.2018, 00:06
Bun, algoritmul ăsta, Mihaela...!
la 18.12.2018, 00:23
Multumesc , Motane , De apreciere
la 18.12.2018, 00:24
Rodica , din cand in cand sar peste cea limpede
la 18.12.2018, 01:07
Ei, Mihaela, știi tu ce faci și de ce, nu mă îndoiesc de asta...!
la 18.12.2018, 05:40
la 18.12.2018, 06:03
Minunat🤤🤤🤤🤤
la 18.12.2018, 06:33
Bine arată ciorba!
la 18.12.2018, 07:58
Una din preferatele mele!
la 18.12.2018, 09:30
interesante perisoarele
la 18.12.2018, 09:39
la 18.12.2018, 10:20
la 18.12.2018, 10:42
Ce verisoare mari....
la 18.12.2018, 11:29
la 18.12.2018, 19:25
Bunatate de ciorbica a la Miha!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking