Ciorbă rusească de varză cu oase de porc (Shty s miasom)

Postat de DinDragostePentruGatit in Ciorbe
28 Ian 2013 | 7710 vizualizari

Ciorba de varză, pregătită în acest mod, se întâlneşte des pe mesele ruşilor-lipoveni.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 28.01.2013, 15:01
E bunaaaa!
la 28.01.2013, 15:01
la 28.01.2013, 15:02
Merci, Meri, Motanel.
la 28.01.2013, 15:14
ce super vreau si eu
la 28.01.2013, 15:17
Serveste, Joly.
la 28.01.2013, 15:21
cred ca e tare buna
la 28.01.2013, 15:23
BUNA
la 28.01.2013, 15:28
si eu cred ca e buna!
la 28.01.2013, 15:31
Multumesc feteleor, stiti cum e... pentru fiecare e bun ceva ce s-a servit des in familie.
la 28.01.2013, 16:18
la 28.01.2013, 16:49
Uite că mâncare rusească n-am prea mâncat. Dar cum văd că-i ciorbă de varză, altoită cu patru picioare de porc, musai m-aş înscrie la o porţie sănătoasă.
Bravo Zoia
la 28.01.2013, 16:50
buna ciorbita
la 28.01.2013, 17:11
Multumesc, parinte. Poate fi altoita si cu orice alta parte a porcului sau a vitei ... momentul si modul in care se adauga varza deosebesc acest tip de ciorba de altele ce contin varza.
la 28.01.2013, 17:12
Bineinteles, la fel de gustoasa este si varianta de post...
la 28.01.2013, 19:33
E foarte buna mancarea ruseasca!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking