Ciorbă rusească de varză cu oase de porc (Shty s miasom)
Postat de DinDragostePentruGatit in Ciorbe 28 Ian 2013 | 7710 vizualizari
Ciorba de varză, pregătită în acest mod, se întâlneşte des pe mesele ruşilor-lipoveni.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 28.01.2013, 15:01
E bunaaaa!
la 28.01.2013, 15:02
Merci, Meri, Motanel.
la 28.01.2013, 15:14
ce super vreau si eu
la 28.01.2013, 15:17
Serveste, Joly.
la 28.01.2013, 15:21
cred ca e tare buna
la 28.01.2013, 15:23
BUNA
la 28.01.2013, 15:28
si eu cred ca e buna!
la 28.01.2013, 15:31
Multumesc feteleor, stiti cum e... pentru fiecare e bun ceva ce s-a servit des in familie.
la 28.01.2013, 16:49
Uite că mâncare rusească n-am prea mâncat. Dar cum văd că-i ciorbă de varză, altoită cu patru picioare de porc, musai m-aş înscrie la o porţie sănătoasă.
Bravo Zoia
la 28.01.2013, 16:50
buna ciorbita
la 28.01.2013, 17:11
Multumesc, parinte. Poate fi altoita si cu orice alta parte a porcului sau a vitei ... momentul si modul in care se adauga varza deosebesc acest tip de ciorba de altele ce contin varza.
la 28.01.2013, 17:12
Bineinteles, la fel de gustoasa este si varianta de post...
la 28.01.2013, 19:33
E foarte buna mancarea ruseasca!
COMENTEAZA