Ciorba taraneasca, cu carne de porc

Postat de vasimur in Ciorbe
9 Dec 2019 | 22632 vizualizari

Există multe variante de ciorbă țărănească, în funcție de zona geografică și de sezon, variind în principal legumele folosite. Din ciorbă nu vor lipsi: ceapa, rădăcinoasele, sucul de roșii (sau roșii proaspete),ardeiul gras (sau capia), eventual prazul, mazărea și/sau fasoleaverde păstăi și bineînțeles carnea de porc. Mie îmi place să pun aproape orice legume am la dispoziție, acestea conferind ciorbei nu numai un aspect foarte plăcut ci și un gust excelent. Ciorba poate fi acrită cu borș, zeamă de varză (moare), zeamă de lămâie sau doar cu suc de roșii. Din ingredientele de mai jos a rezultat o oală de 5 l cu ciorbă. Pentru Ciorba taraneasca, cu carne de porc ai nevoie de urmatoarele ingrediente: pulpa de porc, morcovi, ceapa, usturoi, rosii, cartofi. 

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 10.12.2019, 19:11
Buna, buna!
la 10.12.2019, 23:05
Ce apetisanta este!
la 12.12.2019, 12:30
pe gustul meu !
la 12.12.2019, 13:06
la 17.12.2019, 12:55
Buna!
la 20.08.2023, 11:12
ce sa zic....foarte bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
la 20.08.2023, 16:30
Mulțumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking