Ciorba taraneasca, cu carne de porc
Postat de vasimur in Ciorbe 9 Dec 2019 | 22632 vizualizari
Există multe variante de ciorbă țărănească, în funcție de zona geografică și de sezon, variind în principal legumele folosite. Din ciorbă nu vor lipsi: ceapa, rădăcinoasele, sucul de roșii (sau roșii proaspete),ardeiul gras (sau capia), eventual prazul, mazărea și/sau fasoleaverde păstăi și bineînțeles carnea de porc. Mie îmi place să pun aproape orice legume am la dispoziție, acestea conferind ciorbei nu numai un aspect foarte plăcut ci și un gust excelent. Ciorba poate fi acrită cu borș, zeamă de varză (moare), zeamă de lămâie sau doar cu suc de roșii.
Din ingredientele de mai jos a rezultat o oală de 5 l cu ciorbă.
Pentru Ciorba taraneasca, cu carne de porc ai nevoie de urmatoarele ingrediente: pulpa de porc, morcovi, ceapa, usturoi, rosii, cartofi.
Inapoi la reteta
|