Ciorba taraneasca cu leustean

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
2 Iun 2017 | 20495 vizualizari

  Ani intregi nu am folosit leustean la ciorbe. Consideram ca are o aroma prea puternica. In ultimii doi ani, de cand il cultiv, m-am amorezat de el si il folosesc periodic. Am dorit sa prepar costita de vitel. In primul rand, am pus costita sa fiarba in apa cu sare. Zeama am folosit-o la prepararea unei gustoase ciorbe taranesti.      Intrucat este o ciorba taraneasca, o prezint in frumoasa farfurie mostenita de la bunica mea.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 02.06.2017, 00:47
buna buna
la 02.06.2017, 06:54
Foarte bună! Îmi plac ciorbițele și leușteanul le dă un gust special! :
la 02.06.2017, 08:40
si mie imi plac ciorbele, iar pe leustean il adooor!
la 02.06.2017, 10:14
Buna !
la 02.06.2017, 10:54
Wooow, ador ciorbitele cu leustean!
la 02.06.2017, 11:39
Delicioasa!
la 02.06.2017, 13:16
tare buna!
la 02.06.2017, 16:51
la 02.06.2017, 20:03
Tare buna e!
la 03.06.2017, 08:47
Buna!
la 03.06.2017, 11:47
Tare bună și plină de vitamine , proteine .....!
la 04.06.2017, 21:25
Bunatate de ciorba ai pregatit iarasi!
la 26.03.2018, 10:45
Foarte, foarte buna!
la 26.03.2018, 16:46

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking