Ciorba taraneasca cu scarita

Postat de Sidy in Ciorbe
27 Oct 2012 | 4846 vizualizari

Atat bucataria ungureasca cat si cea spaniola folosesc multa carne afumata in preparatele mancarurilor, deoarece carnea afumata da un gust mai bun. Usor de facut si foarte gustoasa, aceasta ciorba taraneasca cu afumatura, va incanta cu siguranta toata familia.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 27.10.2012, 07:58
Asa la prima ora ne intampini cu o ciorbita gustoasa! Prima venita ,prima servita
la 27.10.2012, 08:01
ce buna e
la 27.10.2012, 09:04
Numai ciorbite delicioase faci Sidy. Ma mut la tine ca eu nu prea ma omor cu facutul ciorbelor
la 27.10.2012, 09:46
O delicatesa
la 27.10.2012, 10:30
la 27.10.2012, 10:48
foarte buna
la 27.10.2012, 11:38
super buna aceasta ciorbita
la 27.10.2012, 12:17
foarte buna
la 27.10.2012, 12:38
la 27.10.2012, 13:13
o portie as vrea si eu
la 27.10.2012, 14:23
place
la 27.10.2012, 14:41
daca e marca Sidy...e absolut delicioasa! as manca si cu ochii inchisi
la 27.10.2012, 16:51
Cred ca e super delicioasa!Imi place si cum arata asa ca 10 cu felicitari
la 27.10.2012, 21:50
ce-mi plac ciorbitele tale
la 19.11.2013, 06:39
foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking