Ciorba taraneasca de pui

Postat de Dya in Ciorbe
9 Mai 2013 | 29947 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (45)

la 10.05.2013, 09:05
Elena multumesc!
la 10.05.2013, 11:28
perfecta
la 10.05.2013, 11:32
Dya mea draga as vrea o portie ca prea buna este
la 10.05.2013, 11:43
Crisu multumesc!
la 10.05.2013, 11:44
Rocsi, te servesc cu drag!
la 11.05.2013, 10:05
Buna idee
la 11.05.2013, 15:00
la 25.10.2013, 15:05
buna ciorbica
la 25.10.2013, 16:45
Multumesc!
la 10.01.2014, 13:59
In cata apa trebuie sa fiarba puiul? Multumesc!
la 10.01.2014, 15:50
Sengrath, de obicei ma ghidez dupa cantitatea ingredientelor. Folosesc foarte multe legume, iar taieteii ii pregatesc din 2 oua si faina cat cuprinde. Insa, orientativ, pun apa de trei ori cat nivelul carnii folosite.
la 10.01.2014, 18:25
M-am orientat ..din ochi dar da, cam atat am pus ..acum am scos-o de pe foc! Yumm !Frige dar imi pun un castronel la racit chiar acum! MS pentru reteta! ( prima mea ciorbita!)
la 10.01.2014, 18:28
PS: ..da am facut si taietii de casa tot dupa reteta ta, dar cu faina integrala de grau! super ( i-am taiat cu o rola de pizza au iesit ok!)
la 11.01.2014, 17:06
Multumesc! Ma bucur ca ti-au placut si ciorbita, si taieteii!
la 11.01.2014, 17:07
Te asteptam cu retete pe site!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking