Ingrediente
- 500 gr piept de pui
- 2 cepe rosii mici
- 2 rosii
- 2 morcovi mici
- 2 cartofi mici
- 1 ardei galben
- 1 ardei rosu
- 1 felie de telina
- 1 mana de varza tocata
- 1 ,2 pahar mazare verde
- 1/2 pahar fasole verde
- telina si patrunjel verde
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare
- Carnea de pui se taie cubulete .
- Legumele se curata si se spala .
- Morcovul , ceapa , cartofii si ardeii se toaca marunt .
- Toate ingredentele pregatite se pun la fiert in slow cooker Crock Pot sub capac .
- Pentru ajutarea procesului de fierbere folositi apa fierbinte .Sarati .
- Setati temperatura pe High timp de doua ore si jumatate .
- Ramane sa lasati profesionistul sa-si faca treaba in liniste gatind slow.
- Gustati ciorba si sarati daca mai este nevoie .
- La servire garnisiti ciorba cu patrunjel si telina tocata .
- Serviti ciorba taraneasca de pui insotita de ceapa si ardei iuti .
- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|