Ciorba taraneasca de purcel

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
7 Oct 2019 | 4848 vizualizari
Ciorba taraneasca de purcel

 La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai bine !!!

Ingrediente

  • 500 gr carne de purcel taiata cuburi
  • 200 gr conopida [tulpini si frunze ramasa de la salata ]
  • 200 gr cartofi cubulete
  • 200 gr fasole verde fideluta -taiata bucati
  • 200 gr fasole rosie boabe -fiarta
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 4 ardei mici -culori diferite
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 2 rosii tocate
  • 2 tulpini leustean verde
  • 1 telina mica
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Radacinoasele, ceapa si ardeii se spala se curata si se taie marunt.
  2. Prajiti usor carnea in ulei si adaugati legumele maruntite.
  3. Sotati totul 5 minute si adaugati 2.5 l apa.
  4. Sarati si puneti si fasolea verdela fiert.
  5. Dupa 20 minute cand radacinoasele sunt patrunse, puteti pune cartofii, conopida si leusteanul tocat marunt.
  6. Cand toate ingredientele sunt fierte, adaugati fasolea boabe si rosiile tocate.
  7. Mai dati un clocot si piperati.
  8. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  9. Serviti ciorba taraneasca de purcelus presarata cu patrunjel verde si insotita de ardei iuti.

           Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba taraneasca de iunie

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de iunie

Daca preparati ciorba cu carne, prajiti putin carnea in ulei ca sa-si imprumute gustul bun. Spalati, curatati si maruntiti ceapa, ardeiul si radacinoasele. Cartofii si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2019, 19:07
Tare gustoasă...!
la 07.10.2019, 19:13
la 07.10.2019, 19:22
Mi-am adus scaun si lingura, vreau o portie de purcel in ciorba....
la 07.10.2019, 19:38
Buna!
la 07.10.2019, 19:51
buna buna

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking