Ciorba taraneasca de vacuta

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
10 Feb 2010 | 21217 vizualizari

deoarece ciorba este taraneasca o voi prezenta intr-una din farfuriile mele de ,,zestre ''

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 10.02.2010, 22:32
Ce buna ar fi o portie din ciorba asta pe frigul asta!
la 10.02.2010, 22:54
liana imi pare bine ca iti plac ciorbele , sunt foarte sanatoase
la noi nu este zi sa nu avem ciorba sau supa
la 11.02.2010, 09:18
mmm....delicios. pot sa mananc si farfuria?...
la 11.02.2010, 09:24
Excelenta !
la 11.02.2010, 10:10
madi farfuria nu mai bine iti dau tot ce e in oala !!! cred ca am mai zis ca farfuriile au peste 100 ani, tin foarte mult la ele pentru ele raman si flamanda , ceea ce e mare lucru
la 11.02.2010, 10:23
la vremuri de iarna e bine venita te mai incalzesti un pic......
la 11.02.2010, 11:20
ma bucur ca-ti place nicolae.
la 11.02.2010, 13:01
bineee....fie, daca imi dai ce mai e in oala....sunt de acord. renunt la farfurie daca spui ca e piesa de muzeu...
la 11.02.2010, 18:17
la 12.02.2010, 14:59
Cu atatea legume si rasolul de vita nu poate iesi decat........foarte buna
la 07.03.2010, 07:22
mama ce bunatate,imi place k ai pus f multe legume

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking