Ciorbita de ied
Postat de Ina in Supe/Ciorbe 23 Mai 2010 | 10070 vizualizari
Se face rar, dar se papa cat ai clipi..... Acra si aromata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 23.05.2010, 17:44
E a patra oara cand incerc sa postez reteta asta.......dar am reusit!!!!!!!!!!
la 23.05.2010, 19:39
ce bine ca sunt prima.... imi place ciorbita asta la nebunie....mmm....bors si leustean....deja nu mai pot sa gandesc de cat de pofta imi e.... , asa ca imi cer scuze daca ma balbai...
la 23.05.2010, 19:40
Madi, mai am vreo doua portii, deci ai venit bine
la 23.05.2010, 19:40
Borsul il pregateste soacra-mea, eu nu m-am invrednicit sa-nvat sa-l fac
la 23.05.2010, 19:49
si eu ma tin cam de multicel sa ma apuc de facut bors acasa, caci imi plac ciorbele acrite in felul asta, dar imi trebuie huste si nu am de la cine sa fac rost.... parca am citit ca le poti face si tu, dar e mai usor daca iti da cineva....
la 23.05.2010, 19:52
pai trebuie sa faci rost de huste si sa ai tarata de grau. Apoi iti faci provizii de crengute de marar si de visin ( eu am in curte....)
la 23.05.2010, 20:01
5 furculite la ce minunatie vad aici o singura data am mancat dar a fost bestiala .
la 23.05.2010, 20:18
Da, Sylvia, chiar e super . Pacat ca multi nu mananca miel sau ied.... Cat despre matele de ied sau miel, in ciorba sunt super gustoase
la 23.05.2010, 20:39
ina....cu crengute de visin iese un bors demential..... daca as avea si eu curte....ce bine ar fi....sunt innebunita....
la 23.05.2010, 20:52
Si eu prefer curtea. E munca multa, dar tot la curte-i mai bine
la 11.12.2013, 13:07
ce ciorbica buna
COMENTEAZA