Ciuperci aperitiv la tigaie

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
20 Ian 2016 | 5044 vizualizari
Ciuperci aperitiv la tigaie

Cum sa nu-ti placa ciupercile ? Sunt gustoase , hranitoare si usor de preparat !!! http://www.clicksanatate.ro/Inlocuiti-carnea-cu-ciupercile_0_1025.html  Regret ca am avut doar cateva in frigider. Dar bune au fost oricum. Excesele nu sunt indicate :D  

Ingrediente

  • 6 ciuperci champignon potrivite
  • 6 feliute subtiri de salam uscat [ 50 gr]
  • 2 felii cascaval Edam [50 gr ]
  • 50 gr cas vaca [ de tara ]
  • 50 gr rosii uscate, cu seminte de floarea soarelui - in ulei de masline
  • patrunjel verde tocat
  • pudra de nucsoara
  • seminte de chimen negru
  • spray cu ulei

Mod de preparare

  1. Am limpezit prin jet de apa ciupercile si le-am lasat sa se scurga.
  2. Am taiat felii rosiile uscate.
  3. Am portionat cascavalul.
  4. Se pun ciupercile intr-o tigaie ne-aderenta, se pudreaza cu nucsoara si se pulverizeaza putin ulei .
  5. In fiecare ciuperca se distribuie o bucatica de cas de vaca, rosii uscate si patrunjel verde.
  6. Se aseaza deasupra o feliuta de cascaval care se incrsteaza. In increstatura se introduce feliuta de salam uscat.
  7. Pulverizati ulei.
  8. Puneti un capac si lasati 5-8 minute sa se gateasca.
  9. La servire se decoreaza cu seminte de chimen negru, patrunjel verde .
  10.  Pofta Buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci aperitiv la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Budinca de paste cu carne si ciuperci

Postat de merisor67

Budinca de paste cu carne si ciuperci

Punem in vasul multicookerului apa cu o lingurita de sare si setam programul FRY pentru 10 minute, apoi adaugam pastele, inchidem capacul si setam programul RICE/PASTA. Intre timp preparam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.01.2016, 10:14
Bune!
la 20.01.2016, 10:17
Imi par ca seamana cu niste trandafiri . Am vrut sa le zic -ciupercute trandafiri
la 20.01.2016, 10:35
mmm, foarte bune
la 20.01.2016, 10:47
Foarte bune!!!
la 20.01.2016, 10:50
Wooooow

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking