Ingrediente
- 500 gr ciuperci champignon albe
- 2 oua
- 2 -3 linguri de faina
- 2 linguri ulei
- sare
- piper negru macinat
- rozmarin uscat
Mod de preparare
Curatam ciupercile de pielita, taiem piciorusele si le trecem rapid printr-un jet de apa.
Punem un vas cu apa la foc si cand clocoteste adaugam ciupercile, pe care le fierbem 5 minute, apoi le scurgem bine intr-o sita.
Batem ouale intr-un castron impreuna cu sare, piper, rozmarin, apoi adaugam 1-2 linguri faina, cat sa obtinem un aluat ca de clatite. Trecem ciupercile pri faina, apoi prin aluatul format si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.
Stropim cu ulei si dam tava la cuptor pana se rumenesc usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|