Chec aperitiv cu carne tocata
Postat de panacris
Ceapa curățată și tocată mărunt se pune la dinstuit cu puțină apă și ulei de măsline, se adaugă apoi ardeiul kapia tocat mărunt, țelina apoi de asemenea tocată, usturoiul...
Citeste continuareaMic-dejun? Pranz? Cina? Este ce vreti voi, puteti sa serviti acest preparat oricand, iar de cele mai multe ori toate aceste ingrediente le gasiti prin frigider. Daca mai pregatiti si o salata de legume, atunci meniul este unul perfect!
Ingrediente
Mod de preparareSpalati ciupercile, le stergeti cu un servetel si le taiati bucatele. Ceapa verde o taiati rondele. Incingeti o tigaie, puneti baconul, il rumeniti usor. Adaugati ciupercile, ceapa verde, amestecati. Le innabusiti la foc potrivit pana se evapora lichidul ce il lasa ciupercile. Trageti tigaia deoparte. Puneti compozitia in doua vase de ceramica, vase de o persoana. Sau puteti folosi un vas mai mare. Spargeti usor, cate doua oua, in fiecare vas. Presarati putina sare, piper si ierburi de provence peste oua. Le introduceti in cuptorul incins, la 180 de grade, pentru 10-12 minute, pana sunt facute si ouale, sa nu ramana albusul crud. Cand sunt gata, scoateti vasele din cuptor si rupeti deasupra bucatele de cas. O bunatate de preparat a iesit! Sa aveti pofta! Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|
Postat de panacris
Ceapa curățată și tocată mărunt se pune la dinstuit cu puțină apă și ulei de măsline, se adaugă apoi ardeiul kapia tocat mărunt, țelina apoi de asemenea tocată, usturoiul...
Citeste continuareaPostat de panacris
Carnea de pui se gătește în ulei de măsline, apoi se mărunțește. Țelina apio, ardeiul verde se curăță, se mărunțesc și se călesc împreună cu carnea de pui...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|