Ingrediente
- 1 kg ciuperci
- 1 legatura ceapa verde
- 1/2 legatura usturoi verde
- sare
- piper
- 100 g unt
- 100 g cascaval
- 100 g telemea de vaca
- 100 g cas
Mod de preparare
Ciupercile le spalam (curatam), le taiem felii si le punem intr-o strecuratoare.
Intr-o tigaie, adaugam untul, cand s-a topit, adaugam 1/2 legatura ceapa verde tocata, ciupercile si le calim cca 2-3 min, adaugam o cana de apa, condimente dupa gust, acoperim si lasam sa fiarba, amestecand ocazional pana ce scade lichidul.
Cand a scazut lichidul, tragem tigaia de pe foc si adaugam ceapa verde ramasa, usturoiul tocat, telemeaua, casul date prin razatoare, amestecam si punem din nou pe foc, pana ce se topeste; adaugam cascavalul ras si mai lasam pe foc, cca. 2 min.
Lasam 5 minute sa se raceasca, dupa care servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|