Ingrediente
- 500 g ciuperci champignion
- 200 g smântână
- 3 ouă
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 50 g unt
- sare
- piper
- boia de ardei dulce Delikat
- amestec ierburi de grădină Delikat
Mod de preparare
Speli ciupercile, le tai felii și le fierbi pentru 5-10 minute.
Într-o cratiță topești untul, adaugi ceapa tocată marunt și morcovul dat pe răzătoarea mică.
Lași să se călească puțin, după care adaugi ciupercile scurse bine de apă, o cană cu apă, sare, piper, boia de ardei dulce și amestec ierburi de grădină Delikat și lași să fiarbă cca. 15 minute.
Într-un bol bați ouăle cu sare, adaugi smântâna, amesteci bine, adaugi ciupercile răcorite, amesteci și torni în tava unsă cu unt.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit, cca. 25-30 de minute.
Servești cu mămăliguță.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|