Ciuperci umplute

Postat de Meea in Mancaruri cu carne
22 Aug 2018 | 3130 vizualizari
Ciuperci umplute

Păi dacă știam eu de la început că vor ieși atât de bune, nu mâncam eu mai multe? FĂCEAM am vrut să spun, nu mâncam. Mă tot gândeam cu ce garnitură ar fi bune? Cușcuș, cartofi? Habar n-am, le-am mâncat aproape goale. Aproape, pentru că erau ele umplute. Gata scoase din cuptor și mâncate pe loc. De ce nu ai făcut și tu mai multe? Păi tocmai am făcut vreo 20 de bucăți și noi suntem 3. Deci, a cui e vina? A ta, pentru că nu ai făcut mai multe!
        Veșnic aceeași conversație. Poate că urmează să dau copy-paste. Nu știu dacă iese bună mâncarea așa că fac mai puțină, iese totuși super delicioasă și toată lumea o mănâncă în 3 secunde și rămânem fără. Ba unul mănâncă mai mult, ba altul mănâncă prea mult. Te-ai prins? Oricum, nu mă învăț minte. Ce e atât de greu de priceput? Iaca fac mult, pentru că întotdeauna am făcut mâncarea delicioasă ha! Glumesc desigur. E clar că există momente în care nu iese mâncarea bună. Se mai întâmplă! Ori nu nimerești combinația, ori ingredientele lasă de dorit, ori, sau. Sunt multe lucruri care pot apărea. Ce-i de făcut? Faci puțin și vezi cum iese. Abia apoi începi să faci mâncare ca la carte, așa cât să hrănești toată strada, chiar dacă voi sunteți 2-3. Nu-i rușine, doar ai făcut cea mai delicioasă mâncare. Ești ceea ce gătești! Sau cum era zicala? 

Ingrediente

  • 20 ciupercuțe Champignon
  • 4-5 felii de șuncă
  • Ketchup sau pastă de roșii
  • usturoi
  • cimbru
  • boia de ardei dulce/iute
  • oregano
  • cașcaval

Mod de preparare

       Tăiem codița ciupercilor și o putem prăji și mânca cu pâine, avem nevoie doar de palăriile ciupercuțelor.

     Separat, amestecăm feliile de șuncă tăiate mărunt cu ketchup-ul, cimbru, boia și oregano. Umplem fiecare ciupercuță cu amestecul de șuncă, punem usturoi pisat și cașcaval pe deasupra. Ungem tava cuptorului cu puțin ulei și așezăm ciupercuțele. Le lăsăm la cuptor, la foc mic, până când s-au rumenit.  

       Acum, trebuie să fii destul de puternică încât să le mănânci cu ceva, nu direct din tavă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Postat de oanapl

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui Se cerne făina într-un castron mare și se sparg ouăle peste ea. Ouăle nu trebuie bătute separat ci se pun...

Citeste continuarea

Mini ciuperci la cuptor cu branza de burduf

Postat de mihaelar63

Mini ciuperci la cuptor cu branza de burduf

 Ciupercile se spala si se feliaza. Gogosarul se feliaza si el . Chorizo se taie in jumatati de rondele . Se  pun toate intr-un vas de ceramica termorezistenta ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.08.2018, 21:22
Le mai pregatesc si eu alor mei! Sunt pe placul lor!
la 22.08.2018, 21:40
la 22.08.2018, 22:11
Delicioase!
la 22.08.2018, 22:20
la 22.08.2018, 23:02
bune

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking