Ciuperci umplute cu branzeturi si legume

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
21 Ian 2019 | 2866 vizualizari
Ciuperci umplute cu branzeturi si legume

 Ciupercile umplute sunt foarte versatile ,poti incerca o sumedenie de combinatii . Imi place sa pregatesc frecvent ciuperci umplute . Constituie un aperitiv gustos si rapid de preparat .

Ingrediente

  • 6 ciuperci de marime mijlocie
  • 6 rosii cherry
  • 3 ridichi rosii
  • 3 linguri branza burduf
  • 3 linguri branza topita cu smantana -la tub
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei floarea soarelui
  • codite tocate de ceapa verde
  • salata verde
  • sare

Mod de preparare

  1.  Ciupercile se spala rapid prin jet de apa si se curata de pelitele exterioare ale palariutei .
  2. Se scoate piciorusul ciupercilor si se toaca mai marunt .
  3. Sarati usor palariutele si le ungeti cu unt  ,interior-exterior .
  4. Asezati ciupercile in tava tapetata cu folie de hartie .
  5. Spalati
  6. In fiecare ciuperca se distribuie branza topita , coditele maruntite  de ceapa si ciuperci , branza de burduf si jumatati de rosii cherry.
  7. Deasupra se pulverizeaza putin ulei si se da tava la cuptor 15 minute .
  8. Decorati ciupercile umplute la servire cu ridichi care dau o nota picanta .
  9. Puteti folosi cat mai multe legume , chiar o salata de cruditati .
  10. Ciupercile umplute sunt delicioase servite calde .
  11.           Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancarica de spanac verde si orez cu oua posate de prepelita

Postat de anuta

Mancarica de spanac verde si orez cu oua posate de prepelita

Spanacul verde curatat si spalat bine se da in 2-3 clocote, apoi se scurge si se trece sub jet de apa rece. Se curata ceapa, usturoiul si ardeiul, se spala si se taie marunt, apoi se calesc...

Citeste continuarea

Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

Postat de AdrianUdrea

Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

Se pune uleiul la incins si se calesc in el, ceapa, usturoiul si morcovul, tocate marunt. Cand toate sunt bine patrunse, se adauga pasta de rosii si se amesteca, apoi se lasa 6-8 minute pe foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2019, 21:20
bune bune
la 21.01.2019, 21:37
bune la dieta mea
la 21.01.2019, 21:40
Io mananc ciumpercile si branza...legumele-mi raman in strungareata....))
la 21.01.2019, 22:07
Bun tot ce ai pus acolo!
la 21.01.2019, 22:16

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking