Ingrediente
- 800 gr-1 kg ciuperci champignon maricele ( cam 12-14 bucati )
- 500 gr carne tocata de pui
- 2 cepe potrivite
- o rosie
- partunjel
- sare
- piper
- boia de ardei dulce ( sau iute )
- curry
- 150-200 gr cascaval ( de la Delaco, bine-nteles )
Mod de preparare
Am curatat ciupercile si le-am lasat sa se usuce de apa. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat, apoi carnea de pui am lasat-o pana a devenit albicioasa, apoi am adaugat si coditele ciupercilor taiate cubulete marunte si am lasat pe foc pana s-a evaporat apa de la ciuperci. Am adaugat condimentele, sare, piper, boia de ardei, curry, rosia tocata si ea cubulete, patrunjelul si am mai lasat-o pana s-a evaporat si sucul de la rosie.
Am umplut ciupercile cu compozitia rezultata, am uns o tava cu ulei, am pus ciupercile si am bagat-o la cuptor pentru 20 de minute.
Am scos tava si am pus pe fiecare ciuperca cate o gramajoara de cascaval Delaco ras in prealabil si am bagat tava din nou la cuptor pana s-a rumenit cascavalul.
Am lasat sa se raceasca putin si... hocus-pocus, au disparut ! Noroc ca am avut timp sa fotografiez produsul finit...
Simplu si usor de realizat. Rezultat de neuitat !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|