Ciuperci umplute cu somon și parmezan

Postat de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri
25 Mai 2016 | 3368 vizualizari
Ciuperci umplute cu somon și parmezan

   Este pentru prima data cand gatesc ciuperci de camp. Intr-o plimbare cu ATV-ul pe dealuri, iubitul meu a gasit un palc de ciuperci de camp, o bunatate. A cules atatea incat a reusit sa sature 3 familii.    Dupa cum probabil stiti, ciupercile sunt foarte periculoase. Recomanda sa le consumati numai pe acelea de care sunteti absolut siguri ca sunt comestibile.    Ciupercile pot fi incercate astfel: daca atunci cand le rupeti se ingalbenesc inseamna ca nu sunt bune puneti una la fiert cu 2-3 catei de usturoi, daca usturoiul isi schimba culoarea (se inverseste, invineteste, innegreste) inseamna, la fel, ca nu sunt bune.

Ingrediente

  • 7 ciuperci potrivite
  • 50 g somon afumat
  • 20 g parmezan

Mod de preparare

   Cuptorul se seteaza la 80 grade.

   Ciuperci se spala bine si se pun la scurs.

   Somonul se taie cubulete. In fiecare ciuperca se aseaza cubulete de somon si deaspura parmezan. In functie de preferinta parmezanul poate fi ras sau taiat fasii subtiri (recomand sa fie facut fasii subtiri cu ajutorul curatatorului de legume).

   Se coc pentru 40-50 minute in cuptorul preincins la 180 grade.

   Se servesc calde cu parmezan ras deasupra!

   Pofta Buna!

   

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu somon și parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Terina de legume

Postat de RuxyRux

Terina de legume

Vanata si dovleceii se taie in felii subtiri pe lung (dovleceii i-am feliat in fasii subtiri). Ardeii i-am taiat in sferturi. Ceapa am tocat-o marunt, la fel si morcovii. Pe o foaie de...

Citeste continuarea

Aperitiv scones cu bacon si cascaval

Postat de rocsi_1612

Aperitiv scones cu bacon si cascaval

Baconul taiat cubulete, il puneti intr-o tigaie si il rumeniti. Il scoateti pe un platou, pe care asezati niste servetele. Cascavalul il dati pe razatoarea mica. Intr-un bol mixati untul cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2016, 10:13
Io vreau doar cu parmezan..
la 25.05.2016, 10:15
super umplutura!
la 25.05.2016, 10:26
Foarte bune, îmi plac!
la 25.05.2016, 10:35
Like!
la 25.05.2016, 10:38
Ce buune cu somon !!!!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking